Home ProductsCar Engine Filter

Hepa Air filter car Engine filter 17220-R60-U00 High Performance for Honda Accord

China Guangzhou Automotor-Times Co. Ltd certification
China Guangzhou Automotor-Times Co. Ltd certification
Very professional supplier, work with you very effective, you always can accurate and timely answer to my questiones, totaly meet my standard!

—— Natalia

The first time work with you, good quality and competitive price, next week will make bigger order with you.

—— Aleksey

The samples are received, installed in car, everything is well. Please arrange mass production for next order. Thanks.

—— Shally

I'm Online Chat Now

Hepa Air filter car Engine filter 17220-R60-U00 High Performance for Honda Accord

Hepa Air filter car Engine filter 17220-R60-U00 High Performance for Honda Accord
Hepa Air filter car Engine filter 17220-R60-U00 High Performance for Honda Accord Hepa Air filter car Engine filter 17220-R60-U00 High Performance for Honda Accord Hepa Air filter car Engine filter 17220-R60-U00 High Performance for Honda Accord

Large Image :  Hepa Air filter car Engine filter 17220-R60-U00 High Performance for Honda Accord

Product Details:
Place of Origin: CHINA
Brand Name: AM-TIMES
Certification: ISO/TS16949
Model Number: 17220-R60-U00
Payment & Shipping Terms:
Minimum Order Quantity: 10 pcs
Price: please contact us to get lastest price
Packaging Details: customization's package
Delivery Time: 3-5 working days
Payment Terms: T/T, Western Union, MoneyGram
Supply Ability: 100,000 pcs/month
Detailed Product Description
Type: Air Filter Car Make: Honda
OE No.: 17220-R60-U00 Place Of Origin: Guangdong, China
Warranty: 60000 Miles Or 2 Years Service: OEM / ODM
Application: Honda Accord Business Type: Wholesale And Retail
High Light:

car air intake filter

,

engine air filter replacement

 

Hepa Air Filter Car Engine Filter 17220-R60-U00 High Performance for Honda Accord

 

 

 

Product Specification

 

 

 

 

OEM 17220-R60-U00
Car Model Honda Accord
supply ability 100,000pcs per month
Material Low metal/ceramic/semi-metal
Quantity the quantity is unlimited. more quantity, better price
Payment T/T. Western Union. You can pay 30% deposit first and the balance must be paid before the delivery
Package detail 1. neutral packing box
  2. original packing box
  3.making the packing according to customer's requirement
Delivery time within 7 days after receiving 30% deposit
Remark we can accept trial order with small quantity

 

 

 

 

 

Referance OE Numbers 

 

 

 

 

BOSCH    1987429192


MAHLE     LX1945, LX2835


HONDA    17220R60U00, 17220RAAA01, 17220RAAY01, 17220RAAY00, 17220RAAA00, 17220RAA000


MEYLE     31123210021, 31123210024


HEXEN      A53028

 

 

 

 

 

 

 

Related Air Filters For Honda

 

 

 

17220-RN0-A00  17220-RNA-Y00  17220-RZA-Y00  17220-R60-U00  17220-RL5-A00 

17220-5A2-A00  17220-5G0-A00  17220-R1A-Y01  17220-R60-Y00   80292-SWA-003

80292-SDG-W01    80292-SHJ-A41

 

 

 

 

 

 

Detail Product

 

 

 

 

 

Hepa Air filter car Engine filter 17220-R60-U00 High Performance for Honda Accord 0

 

 

 

 

 

 

Questiones and Answers

 

 

 

 

Question 1: What can we provide?

Answer:  We mainly deal in Engine Oil Filter, Air Filters, Cabin Filters, Fuel Filters and Spark plugs

 

Question 2: How is your service quality?

Answer: 24 hours quick response.Fast delivery service after payment confirmation.

 

Question 3: Can you provide sample?

Answer: Yes, product samples are warmly welcomed. You only need to pay for the shipping cost.

 

Question 4: How to send request for quotation?

Answer: Kindly inform us with Original numbers & Quantities for each product.

 

Question 5: What is your MOQ(Minimum Order Quantity)?

Answer: We do not have MOQ for our products, you can order even from 10 pieces.

 

Question 6: How to pay?

Answer: We accept Western union , T/T

 

Question 7: How about your Inspection & Packaging?

Answer: We will do inspection before packaging.Standard Export Packaging.

 

Question 8: How about your shippment?

Answer: We can delivery both by air and sea.Such as EMS, FedEx, UPS, DHL, TNT, Less than Container Load, 20ft & 40ft Container.

 

 

 

 

 

 

How to Order

 

 

Hepa Air filter car Engine filter 17220-R60-U00 High Performance for Honda Accord 1

 

 

 

 

 

Contact Details
Guangzhou Automotor-Times Co. Ltd

Contact Person: Rayna

Tel: +8618575873643

Send your inquiry directly to us (0 / 3000)