Home ProductsCar Air Filter

17801-67060 High Performance Air Filter Element For LAND CRUISER LAND CRUISER PRADO

China Guangzhou Automotor-Times Co. Ltd certification
China Guangzhou Automotor-Times Co. Ltd certification
Very professional supplier, work with you very effective, you always can accurate and timely answer to my questiones, totaly meet my standard!

—— Natalia

The first time work with you, good quality and competitive price, next week will make bigger order with you.

—— Aleksey

The samples are received, installed in car, everything is well. Please arrange mass production for next order. Thanks.

—— Shally

I'm Online Chat Now

17801-67060 High Performance Air Filter Element For LAND CRUISER LAND CRUISER PRADO

17801-67060 High Performance Air Filter Element For LAND CRUISER LAND CRUISER PRADO
17801-67060 High Performance Air Filter Element For LAND CRUISER LAND CRUISER PRADO 17801-67060 High Performance Air Filter Element For LAND CRUISER LAND CRUISER PRADO

Large Image :  17801-67060 High Performance Air Filter Element For LAND CRUISER LAND CRUISER PRADO

Product Details:
Place of Origin: China
Brand Name: AM-Times
Certification: ISO-9001
Model Number: 17801-67060
Payment & Shipping Terms:
Minimum Order Quantity: 10
Price: Negotiate
Packaging Details: Original
Delivery Time: 5-8 work days
Payment Terms: T/T, Western Union, MoneyGram
Supply Ability: 100000 per month
Detailed Product Description
Material: Paper+Metal Net Type: Air Filter
Packaging: Original Place Of Origin: Guangzhou
Size: Standard Color: L-Yellow
High Light:

activated carbon air filter

,

auto cabin air filter

Car Air Filter Element 17801-67060 With High Performance Air Filters Use For LAND CRUISER LAND CRUISER PRADO

 

Description 

Filter type: Certificate: OE Code Place of Origin:
Air filter/truck/ bus /tractor air filter ISO SGS TUV CQC

17801-78010

17801-78011

17801-67030-83 17801-67080

17801-67060

17801-67030-8T 17801-67030
 

Guangdong, China (Mainland)
Price: Material: Model: Port:
competitive good low price Air filter paper,PP and PU Toyota Guangzhou 

 

Shipment Term

 

1. The orders will be processed timely while the payment is verified.

2. If you haven’t received your shipment within 30 days after payment, please feel free to contact us. We will track the shipment and get back to you as soon as possible.

3. According to stock status and time differences, we will choose to ship your item at our earliest.

4. Support the various shipment ways: by sea, by air, by the express

 

17801-67060 High Performance Air Filter Element For LAND CRUISER LAND CRUISER PRADO 0

 

New Buyer Q&A

 

Question 1: What is Guangzhou AM-Times CO.,LTD?

Answer: We are Chinese Trading Company, Good at the business of industrial products.Professional skilled service for more than 10 years.

 

Question 2: What can AM-Times provide?

Answer: We mainly deal in Engine Oil Filter, Air Filters, V-Belt, Timing Belt,Fuel Filters,Brakes,Spark Plugs,Oxygen Sensors…etc.

 

Question 3: How is your service quality?

Answer:24 hours quick response.Fast delivery service after payment confirmation.

 

Question 4: Can you provide sample?

Answer: Yes, product samples are warmly welcomed. You only need to pay for the shipping cost.

 

Question 5: How to send request for quotation?

Answer: Kindly inform us with Product #No. or Code. & Quantities for each product.

 

Question 6: What is your MOQ(Minimum Order Quantity)?

Answer: We do not have MOQ for our products, you can order even from 1 piece.

 

Question 7: How to pay?

Answer: We accept Western union , T/T

 

Question 8: How about your Inspection & Packaging?

Answer: We will do inspection before packaging.Standard Export Packaging.

 

Question 9: How about your shippment?

Answer: We can delivery both by air and sea.Such as EMS, FedEx, UPS, DHL, TNT, Less than Container Load, 20ft & 40ft Container.

17801-67060 High Performance Air Filter Element For LAND CRUISER LAND CRUISER PRADO 1

Contact Details
Guangzhou Automotor-Times Co. Ltd

Contact Person: Rayna

Tel: +8618575873643

Send your inquiry directly to us (0 / 3000)