Home ProductsCar Air Filter

17220-R6A-J00 Car Engine Filter , Engine Air Filter Replacement For Honda

China Guangzhou Automotor-Times Co. Ltd certification
China Guangzhou Automotor-Times Co. Ltd certification
Very professional supplier, work with you very effective, you always can accurate and timely answer to my questiones, totaly meet my standard!

—— Natalia

The first time work with you, good quality and competitive price, next week will make bigger order with you.

—— Aleksey

The samples are received, installed in car, everything is well. Please arrange mass production for next order. Thanks.

—— Shally

I'm Online Chat Now

17220-R6A-J00 Car Engine Filter , Engine Air Filter Replacement For Honda

17220-R6A-J00 Car Engine Filter , Engine Air Filter Replacement For Honda
17220-R6A-J00 Car Engine Filter , Engine Air Filter Replacement For Honda 17220-R6A-J00 Car Engine Filter , Engine Air Filter Replacement For Honda 17220-R6A-J00 Car Engine Filter , Engine Air Filter Replacement For Honda

Large Image :  17220-R6A-J00 Car Engine Filter , Engine Air Filter Replacement For Honda

Product Details:
Place of Origin: China
Brand Name: AM-Times
Certification: ISO-9001
Model Number: 17220-R6A-J00
Payment & Shipping Terms:
Minimum Order Quantity: 100
Price: Negotiate
Packaging Details: original
Delivery Time: 5-8 work days
Payment Terms: T/T, Western Union, MoneyGram
Supply Ability: 100000 per month
Detailed Product Description
Material: PP, Non-woven Fabrics Size: 247*159*45 Mm
Car Make: 2012 CRxV 2.0 Certificates: ISO9001:9002, TS9001:16949, GMC, ASR, TUV
Function: Dustproof For Auto Engine Place Of Origin: Guangdong, China (Mainland)
High Light:

truck air filter

,

activated carbon air filter

Auto Parts High Quality Air Filter OEM 17220-R6A-J00 For Honda

 
Description 

Warranty1 Years

Filter paper Color::

Pink
Material::Filter paper, wire messFunction::Oil filter is to remove dust impurities and other particles
OEM:17220-R6A-J00Size::Standard
Package:Client Required

Description:

Auto Parts

 
Sample
Sample Fee: Free
Samples: Available for evaluation before place order.
Sample Time: 2-4 days
 
How to order
1.Discuss all details with you and make the sample if needed.
2.Start the mass production after getting your payment(deposit).
3.Send goods to you.
4.Receive the goods in your side.
Note
Customization service according to samples is available
Package

Auto air Filter: Single poly bag and carton or per as the clients' special requirements

Payment
Qinghe factory high quality auto air filter for HONDAr - 17220R6AJ00) 17220-R6A-J00
---Payment terms: Western Union, Money Gram, T/T,L/C
---30% advance, the balance paid before packing
---Please remember to leave the correct contact information for delivery
Shipment
 
---Shipping terms: DHL, UPS, FEDEX, TNT, EMS
 
---Port is Guangzhou or as requests.
Qinghe factory high quality auto air filter for HONDAr - 17220R6AJ00) 17220-R6A-J00

 

17220-R6A-J00 Car Engine Filter , Engine Air Filter Replacement For Honda 2
 
 
New Buyer Q&A
 
Question 1: What is Guangzhou Believing Trading CO.,LTD?
Answer: We are Chinese Trading Company, Good at the business of industrial products.Professional skilled service for more than 10 years.
 
Question 2: What can BELIEVING provide?
Answer: We mainly deal in Engine Oil Filter, Air Filters, V-Belt, Timing Belt,Fuel Filters,Brakes,Spark Plugs,Oxygen Sensors…etc.
 
Question 3: How is your service quality?
Answer:24 hours quick response.Fast delivery service after payment confirmation.
 
Question 4: Can you provide sample?
Answer: Yes, product samples are warmly welcomed. You only need to pay for the shipping cost.
 
Question 5: How to send request for quotation?
Answer: Kindly inform us with Product #No. or Code. & Quantities for each product.
 
Question 6: What is your MOQ(Minimum Order Quantity)?
Answer: We do not have MOQ for our products, you can order even from 1 piece.
 
Question 7: How to pay?
Answer: We accept Western union , T/T
 
Question 8: How about your Inspection & Packaging?
Answer: We will do inspection before packaging.Standard Export Packaging.

Contact Details
Guangzhou Automotor-Times Co. Ltd

Contact Person: Rayna

Tel: +8618575873643

Send your inquiry directly to us (0 / 3000)